دو دانشجوی دانشگاه تهران برگزیده بیست و هفتمین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری شدند

۰۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۰ کد : ۷۶۶۷ اطلاعیه اخبار
تعداد بازدید:۱۷۰۶
در مراسم اختتامیه بیست و هفتمین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری که ۶ اسفند ۱۳۹۷ با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، از دو دانشجوی دانشگاه تهران نیز به‌عنوان دانشجوی برگزیده کشوری تقدیر به‌عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی دانشگاه تهران، بخش نخست مراسم تجلیل از برگزیدگان بیست و هفتمین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری با حضور مسئولان وزرات علوم، تحقیقات و فناوری و وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر حسن به‌نژاد معاون دانشگاه و رئیس سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه تهران، به میزبانی دانشگاه تهران در محل باشگاه دانشجویان برگزار شد.
در این مراسم دکتر مجتبی صدیقی، رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم با اشاره به مسیر انتخاب دانشجویان نمونه گفت: «مسیر انتخاب دانشجوی نمونه و بررسی‌ها در این زمینه از دانشگاه‌ها شروع می‌شود و در این انتخاب حداقل امتیاز مورد نظر نیست و از بین دانشجویان بهترین‌ها انتخاب می‌شوند. اما در سطح کشوری نیاز به امتیاز و رتبه‌بندی است که باید حداقل‌های آن مشخص شود».
وی افزود: «با توجه به امتیازها، دانشجویان تحصیلات تکمیلی شانس بیشتری نسبت به مقطع کارشناسی برای انتخاب داشتند. اما وقتی در یک مقطع حد نصاب دانشجویان واجد شرایط تکمیل نشود، برای تکمیل آن از دانشجویان مقاطع دیگر استفاده می‌شود».
رئیس سازمان امور دانشجویان در ادامه گفت: «تقدیر از دانشجویان نمونه هدف اولیه است و البته بخش مهم دیگر مشارکت دادن بیشتر این سرمایه‌ها و نخبه‌ها در حل مسائل کشور و سرمایه‌گذاری بر فعالیت‌های آنها است».
دکتر صدیقی با تأکید بر بازنگری آئین‌نامه‌های انتخاب دانشجوی نمونه اظهار داشت: «آئین نامه‌های مربوط به انتخاب دانشجوی نمونه باید مورد توجه قرار گیرد و اگر درجایی نیاز به اصلاح است بازنگری‌های لازم انجام شود. ماه‌های اول سال ۹۸ را برای رسیدگی به این موضوع قرار داده‌ایم و جهت ارتقای بیشتر در برگزاری این جشنواره اصلاحات لازم صورت خواهد گرفت».
وی افزود: «در انتخاب دانشجوی نمونه علاوه بر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی امتیازات فرهنگی هم در نظر گرفته می‌شود. این دانشجویان می‌توانند با شرکت در فعالیت‌های فوق برنامه، در محیط دانشگاهی حضور بیشتری داشته باشند. ما از مسئولان درخواست داریم تا شرایط حضور دانشجویان را در اینگونه برنامه‌ها فراهم کنند، چون حضور دانشجویان نمونه باعث ایجاد انگیزه در سایر دانشجویان می‌شود».
در این مراسم، مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت، نیز گفت: «این جلسه برای این منظور تشکیل گردیده تا پیشنهادات دانشجویان شنیده شود. جشنواره دانشجوی نمونه ۲۷ دوره برگزار شده است و نگاه مثبتی در جشنواره وجود دارد، البته اگر بتوانیم به اهداف مورد نظر آن دست یابیم».
وی افزورد: «دانشجویان نسل جدید باید در همه ابعاد فعالیت داشته باشند. این مسئله دارای اهمیت است که دانشجویان بتوانند ابعاد مختلفی داشته باشند و در کنار درس خواندن مهارت‌های زندگی را بیاموزند. دانشجویانی که به‌عنوان نمونه انتخاب می‌شوند، در کنار آموزش و پژوهش باید حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی هم مد نظر قرار دهند، چون این حوزه‌ها در تربیت نسل‌های آینده می‌تواند اثرگذار باشد».
مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت در ادامه گفت: «سنجش سه مهارت آموزش، پژوهش و فرهنگ یکی از اهداف اصلی برگزاری این جشنواره بوده است. هر دانشجوی نمونه باید همزمان این مهارت‌ها را کسب کند. هرچند ممکن است انتقاداتی بر ملاک‌های تعیین وارد شود، اما امید داریم تا با اصلاح آئین‌نامه بتوانیم مشکلات موجود در این زمینه را رفع کنیم».
در ادامه این مراسم دو دانشجو به نمایندگی از دانشجویان وزارت‌علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و مسئولان حاضر در جلسه پاسخ‌های لازم را ارائه داند.
اختتامیه مراسم بیست و هفتمین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، از دانشگاه تهران، آلاء عنایتی، دانشجوی رشته بهداشت آبزیان، مقطع دکترای تخصصی ناپیوسته و مرتضی امیدی‌پور، دانشجوی رشته سنجش از دور و سامانه اطلاعات جغرافیایی، مقطع دکترای تخصصی ناپیوسته به عنوان دانشجوی برگزیده کشوری انتخاب شدند.