تغذیه دانشجویی

  • تهیه و توزیع موادغذایی نوع اول (برنج – روغن – گوشت – مرغ – ماهی – تن ماهی) مورد نیاز برای تهیه صبحانه، ناهار و شام دانشجویی با هدف ارتقاءکیفی و کمی غذای دانشجویی
  • صبحانه و شام فقط به دانشجویان خوابگاهی اختصاص دارد
  • تنظیم برنامه غذایی صبحانه، ناهار و شام دانشجویی و ایجاد تنوع غذایی
  • بازرسی تغذیه‌ای و بهداشتی از غذاخوری‌ها و بوفه‌های دانشجویی و نظارت بر کیفیت و نگهداری مواد غذایی و طبخ و توزیع غذا
  • برگزاری دوره‌های آموزشی جهت کارشناسان تغذیه دانشکده‌ها و مسئولین غذاخوری‌ها
  • نظارت و مدیریت اتوماسیون تغذیه سلف سرویس‌های دانشگاه با همکاری مرکز انفورماتیک و فضای مجازی دان شگاه
  • نظارت بر وضعیت تجهیزات مورد استفاده در غذاخوری‌ها با هدف مکانیزه کردن (صنعتی سازی) غذاخوری‌های دانشجویی و کمک به روند صنعتی سازی غذاخوری‌های دانشجویی
  • تلاش در جهت بهبود کیفیت و مواد غذایی با بررسی کارشناسان و بروز رسانی استانداردهای مواد غذایی
  • نظر سنجی های حضوری - اینترنتی دوره‌ای از دانشجویان در زمینه کیفیت وتنوع غداهای دانشجویی
  • مدیریت یکپارچه قیمت مواد غذایی نوع دوم، دسرها و کنار غذاها با هدف یکسان سازی کیفیت و کمیت خدمات تغذیه‌ای ارائه شده در دانشکده‌ها و پرئیس ها
  • ایجاد کانال تلگرام در بخش‌های دانشجویی، کارشناسی و...
  • بهبود الگوی مصرف غذای دانشجویی با بررسی‌های کارشناسی