تغذیه دانشجویی
مقدمه
یکی از محورهای اصلی خدمات رفاهی دانشجویان در دانشگاه تهران موضوع تغذیه دانشجویی می باشد. پایه و اساس تغذیه دانشجویی تامین غذای سالم و نظارت علمی بهداشتی و تغذیه ای بر کیفیت و کمیت فرآیند تولید غذاست که موجبات حفظ و ارتقای سلامت دانشجویان را فراهم می آورد. تهیه و تأمین غذای مناسب در دانشگاه به دلیل نیازهای متنوع دانشجویان، تنوع سلیقهها و محدودیتهای مالی موجود کاری دشوار است. علاوه بر تأمین نیازهای فیزیولوژیکی دانشجویان، در تمامی مراحل تهیه، طبخ و توزیع می بایست مسائل بهداشتی، تغذیه ای، فرهنگی، سلیقهای و اجتماعی با توجه به حدود سنی دانشجویان جوان توسط اداره تغذیه مورد توجه قرار می گیرد. تمام تلاش مسئولان اداره تغذیه برای بهبود کیفیت غذا و نحوه ارائه خدمات تغذیه ای و افزایش تنوع غذایی در راستای فراهم نمودن هر چه بیشتر رضایتمندی دانشجویان عزیز می باشد.