فرایند مشاوره کارشناسی خرید و تعمیر و نگهداری تجهیزات
بی شک یکی از عوامل مهم در بالا بردن کیفیت غذای ارائه شده به دانشجویان وجود امکانات و تجهیزات صنعتی و به روز در آشپزخانههای دانشجویی میباشد. استفاده از تجهیزات صنعتی موجب ایجاد مزایایی مانند: کاهش پرت مواد اولیه غذایی در حین طبخ، کاهش مصرف روغن در جهت حفظ بیشتر سلامتی دانشجویان، استفاده از ظروف استیل و افزایش رعایت اصول بهداشتی در حین طبخ، کاهش مصرف انرژی (آب، برق، گاز) و به دنبال آن کاهش هزینههای طبخ و همچنین تسریع در زمان آماده سازی غذا و کاهش تعداد نیروی انسانی مورد نیاز در طبخ میگردد. در این راستا در جهت رسیدن به اهداف مذکور با توجه به دانش، تجربه و تلاش کارشناسان اداره تغذیه در اکثریت آشپزخانههای دانشکدهها، پردیسها و خوابگاهها تجهیزات فرسوده و سنتی جمع آوری و تجهیزات صنعتی جایگزین گردیده و مابقی نیز به تدریج در حال صنعتی شدن میباشند. همچنین در صورت خرابی و ایجاد نواقص در تجهیزات و دستگاههای صنعتی در حال استفاده با پیگیری و مدیریت واحد نظارت اداره تغذیه تمامی اشکالات مذکور در اسرع وقت رفع میگردد.
تاریخ تصویب : ۰۱ مهر ۱۴۰۲
آخرین بهروزرسانی : ۲۰ آبان ۱۴۰۲