وظایف اداره تغذیه دانشجویی
• نظارت و بازدید تغذیه ای و بهداشتی از غذاخوری ها و بوفه های دانشجویی و ارائه گزارش بازدید و پیگیری نواقص و مشکلات تا رفع مورد
• نظارت بر کیفیت و کمیت مراحل تهیه، آماده سازی، طبخ و توزیع غذای دانشجویان
• نظارت، بازرسی و اصلاح روش های آماده سازی / فرمولاسیون/فرآوری و پخت غذا
• کنترل کیفیت و سلامت مواد اولیه ورودی و نظارت بر نگهداری مواد غذایی در سردخانه ها و انبارها
• بررسی نا محسوس کیفی و کمی غذای دانشجویی با همکاری تیم دانشجویی
• بررسی و سنجش مداوم مصرف و میزان مواد غذایی (سبد غذایی دانشجو)
• تهیه و تنظیم کارشناسی برنامه غذایی صبحانه ،ناهار و شام دانشجویی هفتگی یا ماهانه در غذاخوریهای دانشجویی با هدف یکسان سازی خدمات دانشجویی
• تشکیل جلسات دوره ای با نمایندگان شورای صنفی دانشجویان در خصوص تنظیم برنامه غذایی، غذاهای جدید، وزن پخته غذاها و کیفیت و کمیت غذا و ...
• تهیه و تدوین شرایط اختصاصی قراردادها و مناقصه های مرتبط با تغذیه دانشجویی
• ارزیابی صلاحیت فنی و بازرگانی پیمانکاران غذای دانشجویی
• اصلاح و به روزرسانی قرارداد طبخ و تهیه مواد غذای دانشجویی با توجه به شرایط و اتفاقات مهم سالیانه بر اساس تاییدیه اداره حقوقی ،اداره مالی و پشتیبانی دانشگاه
• تهیه و تنظیم و اعمال جرایم بهداشتی و تغذیه ای غذاخوری های دانشجویی
• تهیه و ابلاغ مارک ها و نشان های مورد تایید مواد غذایی و دارای نشان سلامت
• پیگیری و رسیدگی به شکایات دانشجویی
• رصد و نظرسنجی خدمات تغذیه ای ارائه شده به دانشجویان
• تهیه، تدوین و ارائه آمار و اطلاعات مرتبط با امور تغذیه دانشجویان و ارزیابی نیازها
• اطلاع رسانی مناسب به دانشجویان در زمینه قوانین، فعالیت ها و فرآیندهای مرتبط با تغذیه دانشجویان (شامل اتوماسیون تغذیه، برنامه غذایی، رعایت اصول بهداشتی، عملکرد اداره تغذیه و ...)
• انجام نظرسنجی از دانشجویان و ثبت نتایج به صورت حداقل ترمی یک بار و آنالیز نتایج و تصمیم گیری براساس نتایج جهت بهبود وضعیت تغذیه دانشجویان
• تحلیل وضعیت تغذیه دانشجویی و شناسایی نقاط قابل بهبود
• ارائه راهکارهای اجرایی در زمینه بهبود وضعیت تغذیه دانشجویان
• برگزاری دوره های آموزشی تغذیه ویژه کارشناسان، مسئولین و پرسنل غذاخوری ها
• مشاوره کارشناسی خرید و تعمیر و نگهداری تجهیزات سلف های دانشجویی دانشگاه