نحوه توزیع غذا در واحدهای خوابگاهی
غذا در واحدهای خوابگاهی بسته به فاصله خوابگاه تا محل پخت به دو روش زیر سرو می گردند:
- سرو در ظروف شخصی دانشجویان در خوابگاه های با فاصله کوتاه تا سالن پخت
- سرو در ظروف یکبار مصرف آلومینیومی بهداشتی و استاندارد به تفکیک پلو و خورشت و کنار غذا به تفکیک در خوابگاه های طح شهر با پراکندگی جغرافیایی
- انواع کنارغذاهای گرم مانند آش، سوپ، حلیم، شله زرد و ... در ظروف درب دار گیاهی و انواع کنار غذاهای سرد مانند سالاد به شیوه بهداشتی و در ظروف درب دار مجزا سرو می شود.
- غذای واحدهای خوابگاهی با پراکندگی جغرافیای توسط وسیله نقلیه گرمخانه دار توزیع می گردد.
تاریخ تصویب : ۰۱ مهر ۱۴۰۲
آخرین بهروزرسانی : ۲۰ آبان ۱۴۰۲