نحوه توزیع غذا در واحدهای خوابگاهی

غذا در واحدهای خوابگاهی بسته به فاصله خوابگاه تا محل پخت به دو روش زیر سرو می گردند:
-    سرو در ظروف شخصی دانشجویان در خوابگاه های با فاصله کوتاه تا سالن پخت
-    سرو در ظروف یکبار مصرف آلومینیومی  بهداشتی و استاندارد به تفکیک پلو و خورشت و کنار غذا به تفکیک در خوابگاه های طح شهر با پراکندگی جغرافیایی
-    انواع کنارغذاهای گرم مانند آش، سوپ، حلیم، شله زرد و ... در ظروف درب دار گیاهی  و انواع کنار غذاهای سرد مانند سالاد به شیوه بهداشتی  و در ظروف درب دار مجزا سرو می شود.
-    غذای واحدهای خوابگاهی با پراکندگی جغرافیای توسط وسیله نقلیه گرمخانه دار توزیع می گردد.

تاریخ تصویب : ۰۱ مهر ۱۴۰۲

آخرین به‌روزرسانی : ۲۰ آبان ۱۴۰۲