توصیه های نگهداری و مصرف غذا در واحد های خوابگاهی
- غذایی که توسط دانشجویان عزیز دریافت می شود بایستی در مدت زمان کوتاهی مصرف شود.
- در صورتی که غذای سرو شده به روش صحیح نگهداری نشود و به مدت چند ساعت بیرون از یخچال و در دمای اتاق نگهداری شود احتمال فساد و مسمومیت های غذایی وجود خواهد داشت.
- بهتر است غذای پخته هر چه زودتر مصرف شود چون میکروب ها به غذای گرم علاقه زیادی دارند و در دمای بین 5 تا 60 درجه سانتی گراد میکروارگانیسم ها به سرعت رشد می کنند و یک دامنه دمایی خطرناک محسوب می شود.
هرگز غذای پخته را بیش از دو ساعت در دمای اتاق نگهداری نکنیم در غیر اینصورت غذای پخته باید سریع سرد شده و در یخچال نگهداری گردد.
- علیرغم اینکه مواد غذایی خام نظیر میوه ها و سبزی ها قبل از توزیع توسط پرسنل پیمانکار شستشو می گردد پیشنهاد می شود با توجه به حساسیت های بهداشتی این گونه مواد، قبل از مصرف ، مجدداً شستشو گردند.
تاریخ تصویب : ۰۱ مهر ۱۴۰۲
آخرین بروزرسانی : ۲۰ آبان ۱۴۰۲