فرایند آموزش و اطلاع رسانی

آموزش و اطلاع رسانی در راستای کارهای اجرایی و نظارت عالیه بهداشتی به کلیه سلف های دانشجویی در دو سطح جداگانه ذیل توسط اداره تغذیه اداره کل امور دانشجویی برگزار می گردد:
الف: کلاس های آموزشی برای کارشناسان یه ناظران تغذیه سلف های داشجویی دانشگاه
ب: برگزاری کلاس های آموزشی برای کلیه پرسنل پیمانکاران فعال در دانشگاه (در طول سال تحصیلی) در زمینه رعایت و اصول بهداشت ( بهداشت مواد غذایی –بهداشت فردی- بهداشت محیط) دوره های آموزشی ویژه پرسنل پیمانکار با مشارکت مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تهران انجام می شود.

تاریخ تصویب : ۰۱ مهر ۱۴۰۲

آخرین به‌روزرسانی : ۲۰ آبان ۱۴۰۲