دوره آموزشی تخصصی ISO ۲۲۰۰۰ ویژه کارشناسان تغذیه دانشگاه تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل امور دانشجویی دانشگاه، با عنایت به اهمیت و حساسیت تغذیه دانشجویی، به خصوص در زمان شیوع بیماری کرونا و لزوم رعایت بیشتر پروتکلهای بهداشتی در آشپزخانهها و غذاخوریهای دانشجویی، دوره آموزشی سیستم مدیریت ایمنی غذا با عنوان آشنایی با اصول و مبانی استاندارد بین الملل ISO 22000 از تاریخ ۴ لغایت ۷ بهمن ماه ۱۳۹۹ با مشارکت اداره کل امور دانشجویی دانشگاه تهران توسط انجمن صنفی مسئولین فنی و مدیران کنترل کیفی و معاونت غذا و داروی استان آذربایجان غربی برگزار شد.
شایان ذکر است جهت ارتقا کیفی و کمی خدمات تغذیهای رستورانهای دانشجویی ، دوره مذکور با سرفصل های اصول سیستم مدیریت ایمنی غذا، چرخه PDCA (طرح ریزی ، اجرا، بررسی و اقدام)، مدیریت ریسک سازمانی، سیستم مدیریت کنترل نقاط بحرانی (ccp)، سیستم کنترل فرایندها، محصولات و خدمات نهایی، سیستم کنترل و عملیات، ردیابی و… برگزار گردید.
در این دوره آموزشی کارشناسان تغذیه با مدارک مرتبط از جمله تغذیه، صنایع غذایی، کنترل کیفی مواد غذایی، بهداشت و … حضور یافتند.