دوره آموزشی تخصصی ISO ۲۲۰۰۰ ویژه کارشناسان تغذیه دانشگاه تهران برگزار شد.

۱۳ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۳ کد : ۱۴۷۲۱ اخبار
تعداد بازدید:۸۰۳
دوره آموزشی تخصصی ISO ۲۲۰۰۰ ویژه کارشناسان تغذیه دانشگاه تهران با همکاری مرکز آموزش های ضمن خدمت دانشگاه به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور دانشجویی دانشگاه، با عنایت به اهمیت و حساسیت تغذیه دانشجویی، به خصوص در زمان شیوع بیماری کرونا و لزوم رعایت بیشتر پروتکل‌های بهداشتی در آشپزخانه‌ها و غذاخوری‌های دانشجویی، دوره آموزشی سیستم مدیریت ایمنی غذا با عنوان آشنایی با اصول و مبانی استاندارد بین الملل ISO 22000 از تاریخ ۴ لغایت ۷ بهمن ماه ۱۳۹۹ با مشارکت اداره کل امور دانشجویی دانشگاه تهران توسط انجمن صنفی مسئولین فنی و مدیران کنترل کیفی و معاونت غذا و داروی استان آذربایجان غربی برگزار شد.
شایان ذکر است جهت ارتقا کیفی و کمی خدمات تغذیه‌ای رستوران‌های دانشجویی ، دوره مذکور با سرفصل های اصول سیستم مدیریت ایمنی غذا، چرخه PDCA (طرح ریزی ، اجرا، بررسی و اقدام)، مدیریت ریسک سازمانی، سیستم مدیریت کنترل نقاط بحرانی (ccp)، سیستم کنترل فرایندها، محصولات و خدمات نهایی، سیستم کنترل و عملیات، ردیابی و… برگزار گردید.
در این دوره آموزشی کارشناسان تغذیه با مدارک مرتبط از جمله تغذیه، صنایع غذایی، کنترل کیفی مواد غذایی، بهداشت و … حضور یافتند.