برگزاری نهمین جلسه تخصصی کمیته تغذیه اداره کل امور دانشجویی
به گزارش روابط عمومی اداره کل امور دانشجویی دانشگاه، نهمین جلسه کمیته تخصصی تغذیه روز سه شنبه ۱۹ اسفند ماه به میزبانی اداره کل امور دانشجویی / اداره تغذیه دانشگاه و با حضور آنلاین کارشناسان تغذیه دانشکدهها و پردیسهای دانشگاه به صورت ویدِئو کنفرانس برگزار گردید.
با عنایت به حساسیت تغذیه دانشجویی محور اصلی موضوعات این جلسه پیرامون بررسی قیمت تمام شده غذای دانشجویی در سال ۱۴۰۰ و ابلاغ صورتجلسه معاونین دانشجویی دانشگاههای کلان منطقه یک در خصوص بودجه سال آینده تغذیه بود. در این جلسه با عنایت به اهمیت تغذیه دانشجویی موارد تأثیرگذار و مرتبط با قیمت غذای دانشجویی در سال ۱۴۰۰ و شرایط پسا کرونا مورد بحث و بررسی کارشناسی قرار گرفت.