نشست تخصصی تغذیه دانشجویی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل امور دانشجویی دانشگاه، این نشست با هدف ارتقا کیفی و کمی تغذیه دانشجویی با عنوان ممیزی و رتبه بندی سطح خدمات بهداشتی تغذیهای غذاخوریهای دانشجویی و به روز رسانی چک لیست و فرم بازرسی بهداشتی تغذیهای غذاخوریهای دانشجویی دانشگاه تهران در محل اداره تغذیه اداره کل امور دانشجویی دانشگاه برگزار گردید.
کنترل و نظارت مناسب و یکسان سازی رویه اجرایی در خصوص سطح بهداشت و تغذیه غذاخوریهای دانشجویی با استفاده از چک لیستهای واحد و یکسان و ممیزی و رتبه بندی سطح خدمات بهداشتی تغذیهای غذاخوریهای دانشجویی، ارتقا کیفی و کمی سطح بهداشتی، تغذیهای اماکن تهیه، تولید، طبخ و توزیع غذای دانشجویی به دلیل فراگیر بودن اثرات چنین اماکنی بر سلامتی دانشجویان از جمله مباحث مهم مطرح در این نشست بود.
در این نشست رئیس اداره تغذیه دانشگاه تهران، رئیس اداره امور فرهنگی، ورزشی و شاهد و ایثارگر دانشکدگان فنی، کارشناس مسئول بهداشت و تغذیه اداره امور دانشجویی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی، کارشناس مسئول فنی و نظارت اداره تغذیه اداره کل امور دانشجویی دانشگاه، کارشناس بهداشت و تغذیه اداره امور دانشجویی و فرهنگی دانشکدگان هنرهای زیبا، کارشناس تغذیه امور خوابگاهها و کارشناس سلف دانشجویی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکدگان فنی حضور داشتند.