برگزاری جلسه آموزشی اصول تغذیه دانشجویی ویژه کارشناسان تغذیه

۰۵ مهر ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۴ کد : ۴۳۶۲۷ اخبار
تعداد بازدید:۱۳۳
همزمان با آغاز سال تحصیلی جلسه آموزشی اصول تغذیه دانشجویی ویژه کارشناسان تغذیه ناظر سلف های غذاخوری دانشکده ها و دانشکدگان دانشگاه در تاریخ ۲۷/‏۰۶/‏۱۴۰۳‬ ‬به میزبانی اداره کل امور دانشجویی/ اداره تغذیه دانشگاه تهران برگزار گردید:

در این جلسه جناب آقای دکتر مدنی مدیر کل امور دانشجویی و سرکار خانم صاحبی رئیس اداره تغذیه دانشگاه ضمن تبریک جهت بازگشایی 23 غذاخوری دانشجویی همزمان با شروع سال تحصیلی در ارتباط با آمادگی بهداشتی فضا و تجهیزات غذاخوری و لزوم هماهنگی جهت یکسان سازی خدمات دانشجویی در کلیه غذاخوری های دانشجویی در خصوص مراحل پاکسازی و آماده سازی بهداشتی غذاخوری های دانشجویی ،ترکیب و نوع منو غذایی 84 نوع غذا و 16 نوع کنار غذای دانشجویی در سال 1403، لزوم پیگیری دریافت کارت بهداشت و سلامت تمامی کارکنان سلف های غذاخوری، لزوم نظارت و ارزیابی روزانه بر روی کلیه مواد اولیه غذایی ورودی به آشپزخانه و ارائه فرم کنترل اقلام ورودی با هدف نظارت بر کمیت و کیفیت غذا و کنترل تاریخ تولید و انقضا و دارا بودن مجوز های لازم بهداشتی، بررسی و نظارت بر روی فرآیند آماده سازی، طبخ، بسته بندی و توزیع غذا، در ارتباط با نحوه جرایم بهداشتی تغذیه ای در صورت تخطی و عدم انجام تعهدات پیمانکار، ارائه فرم ارزیابی روزانه جهت ارزیابی عملکرد پیمانکار و نحوه دفع پسماند تر و خشک آموزش هایی را ارائه نمودند.