جلسه کمیته راهبری الگوی نوین تغذیه در دانشگاه تهران برگزار شد

۰۳ خرداد ۱۴۰۴ | ۰۸:۲۸ کد : ۴۷۷۴۳ اخبار
تعداد بازدید:۹۲
جلسه کمیته راهبری الگوی نوین تغذیه با محوریت مدیریت هزینه، ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در دانشگاه تهران برگزار شد.

در این جلسه که با حضور دکتر مقاری، معاون برنامه ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران، دکتر رضایان، معاون دانشگاه و رئیس سازمان خدمات دانشجویی، مهندس حجتی، مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه، دکتر زارع، مدیر کل امورخوابگاه های دانشگاه، دکتر طاهری، رئیس مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه تهران و عضو کمیته راهبری الگوی نوین تغذیه سازمان امور دانشجویان، دکتر اللهیاری، معاون پشتیبانی و مدیریت منابع سازمان امور دانشجویان، دکتر امامعلی پور، مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان و مدیر کمیته راهبردی الگوی نوین تغذیه سازمان امور دانشجویان، همکاران اداره تغذیه دانشگاه و سایر اعضای کمیته راهبری الگوی نوین تغذیه سازمان امور دانشجویان، در تالار امیر کبیر دانشگاه تهران برگزار شد. دکتر رضایان ضمن خیرمقدم به اعضای جلسه از حمایت های بی شائبه معاون برنامه ریزی و توسعه منابع دانشگاه از حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه به ویژه در بحث ساماندهی خوابگاه های سطح شهر دانشگاه تهران تقدیر و تشکر کردند و اظهار امیدواری کردند که دانشگاه تهران بتواند با کمک معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع دانشگاه و مشاوره اعضای کمیته راهبری الگوی نوین تغذیه سازمان امور دانشجویان، گام موثری در جهت بهبود وضعیت تغذیه دانشجویان بردارد.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران ضمن تاکید بر توسعه رستوران های مکمل در دانشگاه تهران، بیان نمودند که توسعه و راه اندازی رستوران های مکمل در کنار رستوران های دولتی می تواند باعث ایجاد رقابت، افزایش تنوع و به تبع آن افزایش کیفیت غذا شود.
در ادامه نیز دکتر مقاری، بحث نظارت بر رستوران ها را بسیار با اهمیت برشمردند و اظهار داشتند که با ایجاد تغییرات و اصلاحات صحیح می توانیم علاوه بر افزایش رضایت مندی در منابع مالی و هزینه ها نیز صرفه جویی داشته باشیم.
سپس دکتر الهیاری گفتند که دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی کشور برای سازمان امور دانشجویان وزارت عتف دارای اهمیت بسزایی است و ما تلاش خواهیم کرد تا دانشگاه تهران بتواند الگوی نوین تغذیه و توسعه رستوران های مکمل و حرکت به سمت آشپزخانه های صنعتی و سبز را اجرا کند. یقینا با موفقیت دانشگاه تهران، دیگر دانشگاه ها نیز از این طرح و الگو استفاده خواهند کرد.
پس از آن دکتر امامعلی پور نیز بیان کردند که بحث رستوران های مکمل از سال 1395 مورد توجه سازمان امور دانشجویان بوده است و در این دوره نیز با تدوین طرح الگوی نوین تغذیه، تلاش خواهیم کرد تا به عنوان مشاور در کنار دانشگاه ها قرار گیریم تا دانشگاه ها بتوانند هزینه های خود را در بخش تغذیه مدیریت کنند.
مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان با ذکر این مطلب که در طرح الگوی نوین تغذیه به دنبال کوچک کردن سفره دانشجویان نیستیم اظهار داشتند که سازمان امور دانشجویان با کمک به دانشگاه ها در جهت اصلاح آنالیز غذایی و قراردادهای تغذیه، راه اندازی آشپزخانه های صنعتی و سبز و ایجاد تنوع غذایی به دنبال کمک به دانشگاه ها برای مدیریت هزینه ها و افزایش میزان رضایت دانشجویان و رساندن حداکثر نتیجه هزینه کرد دانشگاه ها به خود دانشجویان می باشد.
بررسی نکات مهم در آنالیز گرم بندی مواد اولیه، قراردادهای طبخ و توزیع و بیان الزامات برای راه اندازی اصولی رستوران های مکمل از مسائل مهم مطرح در این جلسه بود.