دوره آموزشی مدیریت برون سپاری تغذیه برگزار شد.
دوره آموزشی مدیریت برون سپاری تغذیه، ۲۴ مهرماه ۱۳۹۸ همزمان با روز جهانی غذا در تالار امیرکبیر دانشگاه برگزار شد.
دوره آموزشی مدیریت برون سپاری تغذیه، ۲۴ مهرماه ۱۳۹۸ همزمان با روز جهانی غذا در تالار امیرکبیر دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل امور دانشجویان دانشگاه، دوره آموزشی مدیریت برون سپاری تغذیه، ویژه کارشناسان تغذیه توسط اداره کل امور دانشجویی دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه موضوعاتی مانند نحوه ارزیابی و نظارت روزانه بر عملکرد پیمانکار، نحوه ارزیابی و نظارت بر اقلام ورودی به انبار و سردخانه، محاسبه هزینه کرد طبخ و توزیع هر پرس غذای دانشجویی، آشنایی با فهرست تخلفات و جرایم بهداشتی - تغذیه ای، آشنایی با استانداردها و شاخص های الزامی مواد غذایی، آشنایی با فهرست ها، مارک ها و نشان های معتبر مواد غذایی، آیین نامه بهداشتی و تغذیه ای غذاخوری ها و بوفه های دانشجویی آموزش داده شد.